Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Cazul din Vaslui poate schimba legea! Susţineţi mărirea pedepselor pentru violatori?

ro

25 Jul, 2015 00:00 3390 Marime text
Cazul tinerei din Vaslui care ar fi fost violată până la leşin de şapte tineri, cercetaţi în prezent în stare de libertate, poate schimba legea! În prezent, Codul Penal pare să fie extrem de tolerant cu violatorii în grup şi cu violatorii de minori, aceştia primind uneori pedepse prea mici, în comparaţie cu traumele provocate victimelor. Pe site-urile de profil au fost lansate mai multe petiţii online menite să schimbe actuala lege şi să crească pedepsele aplicate în dosarele de viol ori cu agresiuni sexuale.

 În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează următorul sondaj de opinie, cu întrebarea: 


Sondajul s-a încheiat pe data de 9 August 2015 

Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Misu 24 Sep, 2015 12:37 Acesti derbedei ,si-au pus intrebarea dac aceasta tanara era fiica unuia din ei ,ce atitudine ar fi avut daca hotararea ar fi depins de ei,cred ca ar fi recomandat pedeapsa capitala in mod garantat si atunci .
  • Dana 25 Jul, 2015 16:54 Ce sa spun?Suntem cu totii socati de ceea ce s-a intamplat , pornind de la faptul in sine, trecand peste modul in care sunt judecati si lasati in libertate acesti infractori ...si, ajungand la modul in care suntem sfidati de aceste creaturi carora li se pare firesc ceea ce s-a intamplat ... si aberanta situatia ca noi toti nu le dam dreptate ... Nu m-ar fi mirat ca sa fie recidivisti care si-au platit victimele ... scapand cu ,,obrazul'' curat