Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ruladă de carne cu glazură dulce picantă

ro

24 Sep, 2013 09:52 3731 Marime text
Umplutura poate varia in functie de legumele care ne plac mai mult. De exemplu, puteti inlocui fasolea verde cu mazare sau cu bastonase de morcov pentru un contrast mai evident sau puteti face un mix de legume: morcov, mazare, fasole verde, bastonase de ardei rosu, galben si verde.

Glazura dulce picanta, ii da un gust si un aspect superb iar gustul usor dulceag echilibreaza perfect gustul ruladei.

Ingrediente:

    500 gr carne tocata porc
    500 gr carne tocata vita
    250 gr ricotta/urda vaca
    3 oua
    50 gr parmezan/cascaval ras
    2 catei usturoi
    1 legatura patrunjel
    sare
    piper
    1-2 ardei iuti uscati (optional)
    2 linguri pesmet

Pt umplutura:

    200  gr fasole verde
    Glazura:
    150 gr ketchup bio dulce
    1 lingura mustar picant
    1 lingurita zahar
    1 lingurita sos worcester

Reţeta completă aici: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii