Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Ruladă de carne tocată

ro

08 Apr, 2014 08:15 4007 Marime text
Rulada de carne tocata, polpettone in limba italiana, este un fel de mancare tipic regiunii Emilia-Romagna si este delicios atata timp cat sunteti amatori de carne. Noi suntem mari consumatori de carne, asa ca aceasta rulada de carne tocata, umpluta cu oua, a fost extrem de apreciata. Am servit-o alaturi de piure de cartofi. Daca va place gustul picant, va recomand sa incercati Rulada cu glazura dulce-picanta.

Ingrediente – Rulada de carne tocata

    500 gr carne vita
    500 gr carne vitel
    50 gr parmezan
    6 oua
    100 gr miez de paine inmuiat in lapte
    sare
    piper
    marar
    patrunjel
    frunze telina
    1 ceapa
    5 catei usturoi
    pesmet
    ulei
    nucsoara (optional)

Rețeta completă pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii