Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hummus

ro

18 Apr, 2011 14:15 2095 Marime text

p1060098.jpgIngrediente: 2 cani naut fiert 2 linguri tahini 2 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline zeama de lamaie dupa gust sare,boia

Preparare: Tahini sau pasta se susan se poate cumpara gata facuta sau se poate prepara in casa din seminte de susan prajite si macinate fin si apoi amestecate cu putin ulei de masline pana cand se transforma in pasta. Asadar pentru hummus se amesteca toate ingredientele in mixer (fara boia) adaugand din zeama in care a fiert nautul sau apa simpla aproximativ o cana sau pana cand ajunge la consistenta dorita. Pe deasupra se presara boia si se stropeste cu ulei de masline. Se mananca cu lipie si frunze proaspete de menta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii