Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gyros

ro

29 Feb, 2012 00:00 1644 Marime text

gyros.jpgAm ajuns in sfarsit la o varianta prin care gyrosul poate fi preparat cu succes si acasa.

Am pregatit o bucata de carnea mai mare pe care am asezat fasiute de carne condimentata si am rulat-o. In acest fel, cand o taiati, veti avea felii asemanatoare cu cele taiate de pe grill-ul vertical, micute si condimentate peste tot, nu doar pe deasupra. Coacerea la temperatura scazuta asigura suculenta carnii, exact asa cum era cel mai bun gyros pe care l-am mancat in Creta.

Ingrediente

1 pulpa miel
4 catei usturoi
3 linguri ulei masline
1 lingura suc de lamaie
condiment gyros
sare

Portii: 4-6

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii