Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Din Viata si din Duh”. PARINTELE SOFRONIE SI SINGURA INTREBARE FUNDAMENTALA “Cum sa dobandim pe Duhul Sfant in noi si sa-L pastram?”

ro

10 Jun, 2011 10:50 2684 Marime text
  • rusalii-essex.jpgIntr-o zi, un pelerin aflat in Muntele Athos a pus aceasta intrebare mai multor stareti: Ce este cel mai important in viata noastra? De fiecare data i s-a raspuns: Dragostea divina: sa iubim pe Dumnezeu si pe aproapele nostru. El a spus: N-am dragoste nici pentru rugaciune, nici pentru Dumnezeu, nici pentru semeni. Ce sa fac? Apoi, in sinea lui, a hotarat: Voi trai in asa fel ca si cum as avea aceasta dragoste. Treizeci de ani mai tarziu, Duhul Sfant i-a daruit darul iubirii.
  • In mod inevitabil, vor fi ore, saptamani, ani in sir, in care vom trai fara sa simtim lucrarea Duhului Sfant in noi. Sunt perioade importante in care ni se ofera prilejul sa ne marturisim statornicia dragostei noastre pentru Hristos.
  •  

    Citeste mai mult pe http://www.razbointrucuvant.ro/2011/06/09/din-viata-si-din-duh-parintele-sofronie-si-singura-intrebare-fundamentala-cum-sa-dobandim-pe-duhul-sfant-in-noi-si-sa-l-pastram/

    Urmareste-ne pe Google News
    Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

    Ti-a placut articolul?

    Comentarii