Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi tu poţi fi Supernanny 1. Cum să-ţi creşti bine copilul - Irina Petrea

ro

23 Mar, 2012 00:00 2173 Marime text
pravalia.jpgSupernanny - Irina Petrea a scris o carte pentru toţi cei care doresc să înţeleagă mai bine relaţiile dintre părinţi şi copii. Fie că vrei să îţi înţelegi mai bine propria copilărie, fie că te pregăteşti să ai un copil, fie că eşti deja părinte această carte îţi oferă strategii simple pentru probleme ce-ţi par dificile. Plin de sfaturi, soluţii şi exemple, acest volum este rezultatul unei bogate experienţe de lucru cu copiii şi părinţii şi a fost scris din dorinţa de a aduce mai multă armonie în viaţa tuturor.

 Nu e o carte pentru minte, ci una pentru suflet. Cred cu toată convingerea că fiecare dintre noi este rezultatul propriei copilării... - Irina Petrea

Când a acceptat să devină Supernanny - guvernanta ideală, în reality show-ul omonim difuzat de Prima TV, pentru Irina Petrea cel mai mult a cântărit dorinţa de a veni în sprijinul copiilor şi al părinţilor. Cu toţii ştim că o relaţie defectuoasă între părinte şi copil, le amărăşte şi, de multe ori, chiar otrăveşte viaţa, pe moment, dar şi pe termen lung, în loc să aducă, de ambele părţi, bucurie, dragoste, împlinire şi mulţumire, aşa cum ar trebui. De aceea, această carte nu trebuie să lipsească din casa nimănui care crede că educaţia se face din inimă.

IRINA PETREA e cunoscută publicului larg mai ales în postura de Supernanny, protagonista reality show-ului sus-menţionat, cu acelaşi titlu, difuzat de Televiziunea Prima TV, dar şi datorită numeroaselor articole publicate în reviste mondene. Recent, s-a alăturat Organizaţiei Salvaţi Copiii România în campania împotriva violenţei asupra copiilor. A lucrat ca realizator şi producător de emisiuni de televiziune, scenarist, traducător, director de relaţii publice şi profesor de limba şi literatura engleză.

În prezent, Irina Petrea oferă consultanţă, ţine conferinţe cu părinţii şi poate fi găsită online pe situl www.irinapetrea.ro.

Sursa:  edituratrei.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii