Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi aici cum este afectată fiecare zodie de intrarea lui Venus în semnul Fecioarei

ro

22 Aug, 2011 00:00 5469 Marime text
venus.jpgPlaneta Venus, supranumită şi „micul benefic", cea care guvernează dragostea dar şi banii intră, de astăzi, în zodia Fecioarei. După periplul prin zodia Leului, în care accentul a fost pus pe dramatism, strălucire, declaraţii de dragoste înfocate şi extravaganţă, datele problemei se schimbă destul de evident. Vorbim, până pe 14 septembrie de o „calmare" a spiritelor. Ne arătăm dragostea faţă de partenerul de cuplu mai puţin prin vorbe măreţe şi mai mult prin gesturi concrete - în viziunea lui Venus în Fecioară nimic nu spune mai bine „te iubesc" decât făcându-i viaţa mai uşoară persoanei iubite. Detaliile chiar contează! Această frază este valabilă şi în ceea ce priveşte banii în perioada următoare - adică a sosit momentul să fim mai atenţi cât cheltuim şi mai ales pe ce! Dar cum influenţează Venus în Fecioară pe nativii din fiecare zodie?

BERBEC

Mai puţine petreceri, mai puţine flirturi incendiare, mai puţine cheltuieli - asta aduce Venus în Fecioară Berbecilor. În următoarea perioadă, vorbim de o stabilizare a situaţiei în plan sentimental, şi de o preocupare mai mare pentru detaliile din viaţa de zi cu zi din cuplu.

TAUR

Până la mijlocul lui septembrie, Taurii sunt „pe val" din punct de vedere romantic. Partea lor senzuală iese le iveală acum şi reuşesc, fără nici un efort să cucerească persoana pe care o vor!

GEMENI

În cazul Gemenilor, energia lui Venus în Fecioară nu se poate spune că este prea avantajoasă. Aduce în prim-plan mai degrabă partea cicălitoare, certăreaţă a planetei. Ar trebui să-şi ţină spiritul critic sub control şi să dea dovadă de mai multă toleranţă faţă de defectele persoanei iubite.

RAC

Venus în Fecioară îi îndeamnă pe Raci să devină mult mai comunicativi în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită. Ca atare, în următoarele 3 săptămâni, aceştia ies mai mult în lume, flirtează mai mult, le este mult mai uşor să-şi exprime sentimentele.

LEU

Pentru Lei, tranzitul lui Venus în Fecioară înseamnă noroc pe plan financiar. Adică, dacă au de făcut tranzacţii, de cumpărat o casă, acum este un moment foarte prielnic. La fel, dacă au de gând să legalizeze o relaţie!

FECIOARĂ

Pentru Fecioare, săptămânile în care planeta Venus le petrece prin zodia lor sunt unele chiar foarte bune! Adică nativii devin mai seducători, mai optimişti, chiar mai norocoşi! Este un moment perfect pentru a încerca un nou look, pentru a ieşi în evidenţă. Cu siguranţă vor primi o grămadă de complimente.

BALANŢĂ

Pentru Balanţe, până la 15 septembrie urmează o perioadă de relativă acalmie, în care pot să-şi pună gândurile în ordine în ceea ce priveşte viaţa lor sentimentală. Poate se simt mai melancolice, mai retrase decât de obicei, visează cu ochii deschişi. Este un moment, până la urmă, necesar!

SCORPION

Iubire care înfloreşte dintr-o prietenie - de asta au parte Scorpionii în timpul tranzitului lui Venus în Fecioară. Pot descoperi dragostea în anturajul mai apropiat sau mai îndepărtat, iar de obiectul afecţiunii îi leagă în primul rând o gândire comună. Pe de altă parte, este o perioadă excelentă pentru a cunoaşte oameni noi, cu idei revoluţionare.

SĂGETĂTOR

Vizita lui Venus în Fecioară aduce pentru Săgetători, în primul rând, o îmbunătăţire a imaginii pe care o au la locul de muncă. Pentru că le traversează sectorul carierei, micul benefic le aduce acestora noroc, o consolidare a statutului lor profesional. Totuşi, pentru că vorbim despre planeta dragostei, nu este exclus să apară o poveste de dragoste la locul de muncă.

CAPRICORN

Dragostea şi banii le vin Capricornilor de departe în următoarea perioadă. Cu Venus în tranzit pe sectorul „călătoriilor", nativii fie au ocazia să cunoască un străin interesant, alături de care să aibă o aventură fantastică! În plus, afacerile de orice fel cu străinătatea le merg foarte bine.

VĂRSĂTOR

Planeta dragostei şi a banilor ajunge în casa sexualităţii şi a datoriilor - urmează complicaţii! Cam aşa ar putea fi descris, pe scurt, tranzitul lui Venus în Fecioară pentru Vărsători. Pentru a se păzi de probleme, cel mai bine ar fi să fie extrem de prudenţi pe cine aduc acasă, dar şi câţi bani dau sau au de dat.

PEŞTI

Peştii au şansa să redescopere dragostea în următoarea perioadă. Nu vorbim neapărat de flirturi cu un viitor nesigur, dimpotrivă! Au ocazia să-şi consolideze relaţia, să se împace cu persoana iubită, dacă au existat conflicte. De ce nu, putem vorbi chiar de o perioadă favorabilă pentru căsătorie!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii