Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descopera.ro Cadourile de Crăciun au fost studiate ştiinţific de cercetători. De ce spun specialiştii că nu ar trebui să cumpărăm cadouri diferite prietenilor

ro

12 Dec, 2013 09:31 2029 Marime text
Oamenii pierd prea mult timp căutând cadouri pentru prietenii lor, pentru că nu vor să le ia aceleaşi lucruri, iar rezultatul nu îi face fericiţi pe aceştia, întrucât nu primesc darurile pe care şi le doresc, se arată într-un studiu recent citat de dailymail.co.uk.

Cumpărăturile de Crăciun ar putea deveni activităţi mult mai simple. Cercetări recente arată că oamenii pierd prea mult timp căutând cadouri diferite pentru prietenii lor. În schimb, dacă le-ar dărui tuturor aceleaşi cadouri, căutarea ar dura mai puţin, iar prietenii ar fi mult mai fericiţi.

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Cincinnati spun că atunci când oamenii caută cadouri pentru prieteni tind să se axeze prea mult pe ideea de a cumpăra lucruri diferite pentru fiecare. Drept urmare, nu cumpără cadourile care le plac prietenilor. Cu alte cuvinte, încercând să fie grijulii, aleg cadourile greşite.

Articolul integral pe descopera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii