Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descopera.ro Acum e demonstrat ştiinţific - ţigările electronice chiar ajută fumătorii să se lase de viciu! Ce au aflat cercetătorii

ro

22 May, 2014 09:46 4081 Marime text
Un nou studiu arată că fumătorii care folosesc ţigara electronică pentru a se lăsa de fumat au şanse mai mari de reuşită decât cei ce se bazează exclusiv pe puterea voinţei sau care apelează al terapii de înlocuire a nicotinei.

Un sondaj efectuat pe 6.000 de fumători a descoperit că 20% dintre aceştia abandonaseră viciul cu ajutorul ţigărilor electronice. Numărul celor ce reuşiseră să se lase de fumat era cu 60% mai mare în rândul celor ce apelaseră la ţigări electronice decât în rândul celor ce nu folosiseră acest dispozitiv. Cercetătorii de la University College London afirmă că au o perspectivă „pozitivă” asupra rolului pe care ţigările electronice îl pot avea în reducerea numărului fumătorilor. Un număr tot mai mare de persoane au încercat ţigara electronică în ultimii ani. Utilizatorii au parte de senzaţia fumatului, inhalând un vapor ce conţine o concentraţie de nicotină.

Articolul integral pe descopera.ro

Din aceeaşi categorie Descoperire neaşteptată sub gheţarii din Groenlanda. Experţii sunt uimiţi - „Nu ne aşteptam la aşa ceva”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii