Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urna mobilă va ajunge la penitenciar şi la spital 700 de deţinuţi şi 232 de pacienţi votează duminică!

ro

10 Dec, 2016 00:00 2340 Marime text
La alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie, pot vota şi persoanele private de libertate care nu şi-au pierdut drepturile electorale. Aceste persoane trebuie să solicite, în ziua alegerilor, urna mobilă. Deplasarea acesteia se face de către o echipă formată din cel puţin doi membri ai biroului electoral al secţiei de votare, însoţită de pază, asigurată de reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne.

De la Penitenciarul Poarta Albă au solicitat urna mobilă 700 de deţinuţi încarceraţi aici sau în secţia exterioară de la Valu lui Traian. Şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) „Sf. Apostol Andrei” Constanţa vor vota 232 de persoane, potrivit unui comunicat venit din partea unităţii sanitare. SCJU este arondat secţiei de votare nr. 171. Managerul spitalului a desemnat o persoană de contact care va însoţi echipa cu urna mobilă pe toate secţiile.

De asemenea, la nivelul fiecărei secţii a fost nominalizat un asistent medical care va prelua echipa cu urna mobilă şi o va conduce la fiecare pacient ce s-a înscris pe lista specială a persoanelor cu drept de vot. Vineri a fost finalizată lista specială, urmând ca duminică, în ziua votării, pacienţii internaţi ulterior centralizării listei speciale care doresc să îşi exercite dreptul la vot să fie trecuţi pe o listă suplimentară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii