Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaţii PSR pentru parlamentare nu au averi substanţiale şi nici nu sunt administratori de firme (documente)

ro

10 Nov, 2016 17:22 2514 Marime text
Pentru alegerile parlamentare din 2016, Partidul Socialist Român Constanţa candidează pentru Senat şi Camera Deputaţilor cu o echipă diversă, formată din şapte oameni pentru Senat şi 14 oameni pentru Camera Deputaţilor. Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a postat pe site declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale celor care doresc să devină parlamentari în perioada 2016-2020.
 
Filiala PSR Constanţa propune pentru Senat următoarea echipă de candidaţi: Costel Tucan, Mariţa Leampăr, Emanuel Apolzan, Georgeta Munteanu, Cătălin-Marius Bogdănescu, Ana Boştinescu-Bărăscu şi Carmen-Mihaela Dan-Tudor.
 
Costel Tucan deţine, conform declaraţiei de avere completate pe 22 octombrie 2016, un teren agricol cu o suprafaţă de un hectar, din care are o jumătate cotă-parte, un apartament de 70 mp în Medgidia, dobândit în 1999, din care deţine jumătate, şi un autoturism marca Opel, fabricat în 2000. Prim-vicepreşedintele filialei PSR Medgidia nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat, a câştigat, în calitate de tehnician CNE, venitul anual de 84.000 (monedă nespecificată).
 
Mariţa Leampăr are, conform declaraţiei de avere din 24 octombrie 2016, un apartament de 60 mp, dobândit împreună cu soţul său în 1991, şi nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat a câştigat, în calitate de croitoreasă, venitul de 14.400 (monedă nespecificată).
 
Avuţia lui Emanuel Apolzan cuprinde un apartament de 60 mp în Constanţa, dobândit în 1992 alături de soţia sa, în anul fiscal încheiat câştigând 60.000 (monedă nespecificată) din pensie. Nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. 
 
Georgeta Munteanu susţine că deţine, conform declaraţiei de avere semnate pe 24 octombrie a.c., un apartament de 62 mp în Cernavodă, dobândit în 1994, şi nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat a câştigat 14.000 (monedă nespecificată), în calitate de tehnician.
 
Conform declaraţiei de avere din 24 octombrie 2016, Cătălin-Marius Bogdănescu nu deţine terenuri, imobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat nu a înregistrat niciun venit.
 
Pentru Camera Deputaţilor, PSR Constanţa mizează pe: Elena Păcuraru, Ioan FerariuRosmaria Rădulescu, Constantin Dinicu, Rodica Dăscăleanu, Ion Zamfir, Alexandru-Lucian Tucan, Florin Ungureanu, Eugen Tucan, Andrei-Ștefan Constantin, Ciprian-Dan Militaru, Elena-Mădălina Țicleanu, Valentin Uţanu şi Octavian-Marius Pîslă.
 
Elena Păcuraru deţine, conform declaraţiei de avere completate pe 20 octombrie 2016, un apartament de 64 mp în Constanţa, dobândit în 1975, pe care îl împarte cu soţul său, şi un autoturism marca Logan fabricat în 2006. Păcuraru nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat a avut un venit de 21.984 (monedă nespecificată), iar conform declaraţiei de interese, este preşedintele Comitetului Judeţean Constanţa al PSR.
 
Averea lui Ioan Ferariu cuprinde, conform declaraţiei de avere completate pe 24 octombrie 2016, un apartament de 56 mp în Constanţa, dobândit în 1987 alături de soţia sa, şi un autoturism marca Logan fabricat în 2007. Nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat a obţinut venitul de 27.768 (monedă nespecificată), din pensie.
 
Rosmaria Rădulescu are, conform declaraţiei de avere completate pe 22 octombrie a.c., o casă de locuit de 100 mp în Medgidia, pe care o deţine cu soţul ei, iar în anul fiscal încheiat a câştigat venitul anual de 13.200 de lei, din pensie. Rădulescu nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Conform declaraţiei de interese, este Persoană Fizică Autorizată, fiind administrator, valoarea totală a părţilor sociale şi/sau a acţiunilor fiind de 45.000 (monedă nespecificată). 

Constantin Diniciu susţine în declaraţia sa de avere, semnată pe 23 octombrie 2016, că a câştigat, în anul fiscal încheiat, suma de 14.400 (monedă nespecificată), în calitate de agent de pază la Divizia de Pază Constanţa. Diniciu nu deţine terenuri, imobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Conform declaraţiei de interese, este membru în Comitetul Judeţean al PSR Constanţa.

Averea Rodicăi Dăscăleanu cuprinde un apartament de 65 mp în Constanţa, pe care l-a cumpărat împreună cu soţul ei, şi o maşină marca Opel, din 2005. Nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În anul fiscal încheiat, a câştigat suma de 13.200 (monedă nespecificată), din pensie.

 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese ale candidaţilor PSR Constanţa pentru Senat şi Camera Deputaţilor.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii