Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile şi interesele candidaţilor PMP Constanţa pentru Camera Deputaţilor (documente)

ro

10 Nov, 2016 14:20 4292 Marime text


Pentru alegerile parlamentare din 2016, Partidul Mişcarea Populară Constanţa candidează pentru Camera Deputaţilor cu o listă formată din 12 candidaţi: Robert Turcescu, Magdalena Bistriceanu, Sorinel- Oprică Coadă-Caloian, Cristian Solomon, Virgil Senopol, Florin Goidea, Valentin Zeicu, Maria Diana Rotaru, Dumitru Radu, Cătălin Papus, Elena Perlea şi Gabriel Codeţ.
 
 Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a postat pe site declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale celor care doresc să devină parlamentari în perioada 2016-2020.
Lista candidaţilor eligibili de la Camera Deputaţilor este formată din stranieri. Robert Turcescu, fost candidat la primăria Capitatei, Magdalena Bistriceanu, fost membru PSD şi Forţa Civică, actualmente purtător de cuvânt la Partidului Mişcarea Populară. Pe locul al treilea candidează la Camera Deputaţilor, Sorin Coadă, reprezentant al Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.), conform protocolului semnat de către aceștia cu Partidul Mișcarea Populară.

Robert Turcescu asociat în 9 societăţi şi companii

Candidatul PMP care deschide lista la Camera Deputaţilor este asociat si administrator în două societăţi comerciale, este acţionar  în nouă societăţi şi companii şi preşedinte al Asociaţiei Societatea Jurnaliştilor Profesionişti din România. Turcescu este şi vicepreşedinte al Partidul Mişcarea Populară.
Din declaraţia de avere, aflăm că Robert Turcescu deţine patru terenuri intravilane, două agricole şi locuri de parcare, patru apartamente şi o casă de locuit. Turcescu deţine şapte conturi, şase depozite bancare şi alte 5 plasamente în fonduri de investiţii sau echivalent.
Din dividende, dobânzi şi transferuri titluri de valoare, Turcescu a încasat suma de 236 858 lei, din chirii aproximativ 12000 lei, din drepturi de proprietate intelectuală 370 de lei iar din salariu de la una din firmele unde este acţionar  - 2811 lei.

Bistriceanu, bani din chirii

Magdalena Bistriceanu, candidează la Camera Deputaţilor din partea PMP Constanţa. Bistriceanu deţine o casă cu teren împreună cu soţul său, două autoturisme de proveninenţă nemţească şi bijuterii în valoare de 18000 de euro. Din salariu a câştigat în ultimul an fiscal 5000 de lei iar din chirii 17700 euro.

Reprezentantul transportatorilor deţine bijuterii de 10000 de euro

Oprică Sorinel Coadă-Caloian candidează pentru un mandat de deputat. Coadă-Caloian este asociat în 8 societăţi comerciale iar la trei dintre ele este şi administrator. Este secretar general al Camerei Taximetriştilor Constanţa şi al FORT Constanţa. Conform declaraţiei de avere, candidatul PMP, deţine două autoturisme de lux, bijuterii de 10000 de euro şi a acordat trei împrumuturi în valoare de 200000 de lei la societăţi comerciale. Veniturile din salariu au fost de 15000 lei. Soţia câştigă dublu, potrivit aceleași declaraţii.
Averile şi interesele tuturor candidaţilor PMP pentru Camera Deputaţilor le puteţi consulta în secţiunea documente. Cristian Solomon este singurul candidat care nu are indexată avere pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii