Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii scolii „Remus Opreanu", receptivi la „Casa mea e Uniqa"

ro

03 Jul, 2010 03:49 1295 Marime text
Campania „Casa mea e Uniqa", lansată de Uniqa Asigurări a continuat ieri, la Şcoala cu clasele I-VIII „Remus Opreanu" din Constanţa. Copiii au fost încântaţi de concursul de creaţie „Cum am grijă de casa mea?", organizat de Uniqa Asigurări. Unii dintre ei deja au pregătit machete şi coleje prin care şi-au arătat grija pe care o poartă faţă de casa lor. De asemenea, li s-a prezentat pericolele posibile şi măsurile de protecţie a locuinţei din partea echipei Uniqa şi au fost foarte receptivi.

„Am ales să promovăm această campanie printre elevii cu vârste între 8 şi 12 ani deoarece aceştia sunt mai receptivi mesajelor şi pot conştientiza mai uşor pericolele la care se pot expune atât ei, cât şi mediul lor înconjurător. Elevii pot aduce la sucursala noastră machete, colaje, desene prin care îşi vor pune la încercare inventivitatea", ne-a explicat Adriana Danin, director vânzări Regiunea Sud.

Concursul se desfăşoară până pe data de 20 septembrie, iar pe 1 octombrie vor fi anunţaţi câştigătorii. Primii zece elevi care se înscriu la acest concurs vor primii premii Uniqa de vacanţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii