Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 24 februarie 2012

ro

24 Feb, 2012 13:38 2128 Marime text

cruce.jpgCu adâncă durere în suflet şi cu profund regret pentru cel care a fost prof. univ. dr. Ion Cucurezeanu, un mare matematician şi un adevărat creator de probleme deosebite, un mare om şi prieten. Matematica a pierdut încă o mare valoare. Sincere condoleanţe familiei! Prof. Andrei Gheorghe.

Familia Bălănescu Rică, Jeni, Cristi şi Marius aduc un pios omagiu celei care a fost Silvia Farmache, o bună colegă şi prietenă. Suntem alături de familia Bădiu şi de nepoţi. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Suntem alături de familia Barna, greu încercată de pierderea celui care a fost Paul Barna, un tată iubitor şi un prieten devotat.

A încetat din viaţă bunul nostru prieten Paul Bruno Barna, după o viaţă plină de realizări şi împliniri. Condoleanţe familiei îndoliate! Dumitru şi Marcela Nicola.

Cu adâncă durere, fiii Gigi şi Paul, împreună cu soţiile şi copiii, anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost Paul Bruno Barna. Trupul neînsufleţit este depus la Casa Albastră, unde toţi cei care l-au cunoscut îşi vor putea lua rămas bun astăzi, la ora 12.00, când va fi condus pe ultimul drum la Cimitirul Central din Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească!

Colectivul Grădiniţei 47 „Lumea Poveştilor“ Constanţa este alături de colega Vasiloiu Roza în greaua încercare prilejuită de pierderea fulgerătoare a soţului. Sincere condoleanţe!

Cu multă durere în suflet, Stela şi Mircea Vrană, Lia şi Marius Enescu sunt alături de Nica Cucurezeanu şi de Oana în greaua pierdere pricinuită de dispariţia celui ce a fost un om de aleasă nobleţe sufletească, Ion Cucurezeanu. Nu te vom uita, domnule profesor!

Am pierdut un mare matematician, prof. Ion Cucurezeanu, un mare om şi prieten, un om dedicat total profesiei, cu o gândire limpede, clară şi profundă, făcea parte din categoria rarităţilor. Rămânem mai trişti şi mai puţini. Sincere condoleanţe! Profesor Andrei Gheorghe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii