Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 23 februarie 2012

ro

23 Feb, 2012 14:59 2467 Marime text
cruce.jpg

Distinsul profesor şi cercetător Ion Cucurezeanu ne-a părăsit. Colegii de la Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii Ovidius din Constanţa sunt alături de familie în aceste clipe grele. Dumnezeu să-l odihnească!

S-a stins din viaţă demiurgul ecuaţiilor diofantice. O somitate în domeniul cercetării matematice, prof. univ. dr. Ion Cucurezeanu de la Universitatea Ovidius s-a stins din viaţă. Fondator al Gazetei Matematice de Constanţa şi membru al Fundaţiei Academice „Gheorghe Vrânceanu“, Ion Cucurezeanu şi-a dedicat 56 de ani din viaţă cercetării matematice, publicând o sumedenie de lucrări privind Teoria numerelor – ecuaţia numerelor întregi, precum şi Teoria Catalan.
Ion Cucurezeanu a închis ochii pentru totdeauna, lăsând în urma sa nu doar lucrările arhicunoscute, dar şi o lucrare care încă nu a văzut lumina tiparului şi de care se vor îngriji urmaşii săi, în memoria marelui matematician. Familia îndoliată anunţă că mâine, începând cu ora 12.00, vor avea loc slujba şi înmormântarea, la Cimitirul Municipal, unde toţi cei pe care marele profesor i-a inspirat îşi pot lua rămas-bun de la cel acre a fost Ion Cucurezeanu. Dumnezeu să-l odihnească!

Colectivul Rominserv este alături de familia îndurerată şi îşi exprimă regretul profund pentru pierderea neaşteptată a domnului Sergiu-Sorin Stoleriu, un profesionist desăvârşit şi un om excepţional, un coleg de o valoare inestimabilă. Pentru cei care vor să îl însoţească pe ultimul drum, înmormântarea va avea loc în Bucureşti, la Capela Cimitirului Ghencea Civil 1, mâine, ora 13.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

S-a stins din viaţă buna noastră colegă, asistent Florica Gae. Colegele Tatiana Lungu, Lucica Gheorghe, Mariana Enache - asistente şi dr. Dorina Zaicenco sunt alături de familia îndoliată şi transmit sincere condoleanţe. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Locatarii din strada I. L. Caragiale nr. 14, bloc I1, sc. F, aduc un ultim omagiu bunului lor vecin şi prieten Vasiloiu Constantin, a cărui viaţă a fost călăuzită de cinste, demnitate şi direcţie. Ne rămâne amintirea unui om respectuos şi mereu gata pentru fapte bune. Condoleanţe familiei îndurerate!

Dr. Badiu Ileana Mirela anunţă cu durere în suflet trecerea în nefiinţă a mamei, prof. Farmache Silvia. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, ora 11.00, la Biserica Sf. Spiridon (Inel II).

Cu ochii în lacrimi şi durere în suflet, nepoţii Andrei, Cosmin şi Mirela Badiu anunţă pierderea pentru totdeauna a bunicii lor, Farmache Silvia.

Ginerele Badiu Mihail Adrian anunţă cu regret stingerea din viaţă a soacrei Farmache Silvia. Pentru cei care au cunoscut-o, slujba de înmormântare va avea loc mâine, ora 11.00, la Biserica Sf. Spiridon (Inel II).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii