Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 21-22 ianuarie 2012

ro

22 Jan, 2012 14:57 1939 Marime text

cruce.jpgConducerea Universităţii Ovidius din Constanţa regretă profund dispariţia domnului conf. univ. dr. Ovidiu Teren. Dorim să transmitem pe această cale condoleanţe familiei îndoliate şi să ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm trecerea la cele veşnice a celui ce a fost conf. univ. dr. Ovidiu Teren. Dumnezeu să-l aibă în pază! Colectivul Departamentului Discipline Paraclinice, Facultatea de Medicină, Constanţa.

Colectivul Facultăţii de Medicină etse alături de familia celui ce a fost conf. univ. dr. Ovidiu Teren. Sincere condoleanţe!

Cu adâncă durere în suflet, mama anunţă trecerea în nefiinţă a celui ce a fost conf. univ. dr. Ovidiu Teren. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te aibă în pază!

Soţia şi copiii sunt înmărmuriţi de durere şi anunţă pe această cale trecerea în nefiinţă a celui ce a fost de neînlocuit, conf. univ. dr. Ovidiu Teren. Lacrimi şi flori pe tristul său mormânt!

Colegii avocaţi din cadrul Baroului Constanţa sunt alături de colegul lor avocat Nadă Marius la decesul tatălui. Sincere condoleanţe!

Surorile Didina, Petrica şi Ioana sunt alături de Elena în aceste  momente de mare durere sufletească la pierderea soţului, Costache Nadă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu durere în suflet, soţul şi întreaga familie anunţă încetarea din viaţă a celei care a fost Elisabeta Popescu (Vetuţa). Dumnezeu s-o ierte!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii