Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 19 iunie 2012

ro

19 Jun, 2012 15:55 2084 Marime text

cruce.jpgDoamna Turda Elena este alături de doamna dr. Mătuşa Rodica, în pierderea fulgerătoare a distinsului, inegalabilului ei soţ, dr. Arsene Mătuşa, om de o deosebită probitate profesională. Nu vă vom uita niciodată!

Locatarii bl. F19 A, scara B, anunţă moartea fulgerătoare a distinsului locatar, cel care a fost un om deosebit, domnul doctor Arsene Mătuşa. Sincere condoleanţe!

La această grea încercare, colectivul Serviciului Juridic din Primăria Municipiului Constanţa este alături de colega Ene Alina Ramona şi familia ei la durerea pricinuită de moarea fulgerătoare a tatălui drag. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Suntem alături de doctor Mătuşa în greaua pierdere suferită, domnul doctor Arsenie Mătuşa, un medic desăvârşit, dar şi un suflet mare. A plecat dintre noi prea curând, ar fi dorit să ne mai spună multe lucruri noi, iar noi am fi dorit să-l ascultăm. Dumnezeu a vrut altfel. Cu stimă şi respect din partea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Suntem alături de doctor Mătuşa în greaua pierdere suferită, domnul doctor Arsenie Mătuşa, un medic desăvârşit, dar şi un suflet mare. A fost lângă noi de la început, ne-a ajutat, ne-a îndrumat şi ne-a iubit, a plecat prea devreme. Nu am apucat să-i mulţumim, o facem acum. Vă mulţumim şi vă vom pomeni veşnic. Colectivul Clinicii Medicale I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii