Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 18-19 februarie 2012

ro

20 Feb, 2012 14:30 2065 Marime text

cruce.jpgMarina, împreună cu toţi vecinii din scara blocului celui ce a fost Relu Benghea, un om deosebit, un vecin pe care îl vom păstra în sufletele noastre, transmit sincere condoleanţe. Nu te vom uita!

Familia Eşanu Constantin şi Marina este alături de familia Benghea Doina, Andreea şi Mihaela prin pierderea prea devreme a celui ce a fost tată şi soţ, Benghea Aurelian (Relu), un om deosebit, un tată inegalabil şi un vecin de neuitat. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita!

Avocaţii din cadrul Casei de Asigurări a Avocaţilor - Filiala Constanţa deplâng trecerea fulgerătoare în nefiinţă a distinsei noastre colege, avocat Constantinescu Elena. Toţi suntem alături de familia îndoliată şi transmitem condoleanţe familiei, colegilor noştri avocaţi Ecaterina şi Andrei, iar pentru sufletul său nobil: Dumnezeu să o odihnească în pace!

Avocaţii din Baroul Constanţa regretă trecerea în nefiinţă a colegei noastre avocat, Constantinescu Elena. O bună colegă şi un om deosebit. Dumnezeu să o odihnească în pace! Transmitem condoleanţe familiei şi colegilor noştri Ecaterina şi Andrei Munteanu şi suntem alături de ei în aceste momente grele.

Familia Constantinescu anunţă cu profund regret şi neţărmurită durere trecerea în nefiinţă a celei care a fost avocat Elena Constantinescu.

Catrinel şi Andrei Munteanu anunţă cu imensă durere decesul mamei lor, avocat Elena Constantinescu, o persoană specială, dedicată total familiei sale. Nu o vom uita niciodată!

Familia Aurelia şi Constantin Munteanu este alături de Mircea, Mihai, Catrinel şi Andrei la durerea imensă cauzată de decesul celei care a fost Elena Constantinescu. Dumnezeu să o odihnească!

A reuşit să semene în jurul ei bucurie şi înţelegere. A fost o persoană purtând în suflet dragoste şi lucruri frumoase. Nisipul din clepsidră s-a scurs prea repede pentru Elena Constantinescu. Nu o vom uita niciodată! Cristina, Gabi, Monica, Ioana şi Adrian Tamaş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii