Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 17 august 2011

ro

17 Aug, 2011 13:57 1701 Marime text

Familia Zavoianu aduce un ultim omagiu celui care a fost Vasile Bacioiu şi este alături de prietenii lor Cristi, Gabi şi Marius, la greaua pierdere suferită prin încetarea din viaţă a bunului lor tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

În aceste momente de tristă despărţire, transmitem un gând de alinare şi mângâiere prietenei noastre Carmen Jitaru, la marea durere pricinuită de pierderea soţului drag, Ion Jitaru. Cu inimile îndurerate, ne rugăm pentru odihna veşnică a celui ce a fost prieten şi om de aleasă omenie, Ion Jitaru. Luciana Bazavan şi familia.

Suntem alături de colegul nostru Silvian Galiu în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de decesul tatălui său. Sincere condoleanţe! Filiala PNL Constanţa

Sincere condoleanţe familiei îndurerate, la trecerea în nefiinţă a bunului nostru prieten, Neluţu Jitaru. Dumnezeu să-l odihnească în pace! familia Gheorghe Milea şi Dragoş Gabriel Milea.

Suntem alături de prietena noastră dragă Carmen Jitaru, la ceas de grea încercare, acum bunul său soţ Ion Jitaru a trecut la cele veşnice. Nu te vom uita niciodată, prieten drag! Ioana Klein cu familia.

Cu adâncă durere în suflet Ghiţă Dumitru, Horia Filimonescu şi Sanu Urzică deplâng decesul fulgerător ai celui care a fost un bun priten, Ion Jitaru. Sincere condoleanţe!

Cu nemărginită tristeţe, locatarii Bl. O2, strada Soveja 66 Constanţaaduc un ultim omagiu celei care a fost buna noastră vecină, Ialanda Dăncianu. Amintirea ei va rămâne în inimile noastre şi a fiicei sale. Condoleanţe, Antonela!

Colectivul SC Billa SRL este alături de colega Nicoleta Creţu în greaua pierdere a tatălui ei. Sincere condoleanţe!

Colectivul CS Herarconi SRL din cadrul Primăriei Constanţa este alături de familia îndoliată, în greaua pierdere suferită prin decesul celui care a fost Ion Jitaru. Odihnească-se în pace!

Un suflet mult prea bun s-a înălţat la cer, acolo unde Dumnezeu ăi va da un loc de cinste în Împărăţia Sa, lui Ion Jitaru, care de luni, 15 august, veghează asupra noastră din lumea nevăzută şi ne transmite înţelepciunea, bunătatea, echilibrul şi dragostea cu care ne-a învăţat! Ai plecat ca o stea ce ne-a luminat vieţile şi vei străluci veşnic în amintirile noastre, Sorin, Vali, Sorina, Ruxandra Urzica şi Florin.

Aducem la cunoştinţă trecerea în lumea celor drepţi a distinsului prof. Paul Şerbănescu şi suntem alături de finuţa noastră Daniela şi de Tibi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia prof. Calenici

Suntem alături de Victoriţa în aceste momente de cumplită durere prilejuite de decesul unicului fiu Ion Jitaru. Dumnezeu să-l ocrotească! Familia Ion Neacşu şi Cornel Vieru

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii