Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 16 februarie 2012

ro

16 Feb, 2012 15:42 3142 Marime text

cruce.jpgAngela, soţie, anunţă cu durere în suflet moartea soţului iubit, Păsăroiu Mihail, după o lungă şi grea suferinţă. Nu te vom uita niciodată!

Anca şi Mihaela, fiice, deplâng cu durere dispariţia tatălui lor, Păsăroiu Mihail. Nu te vom uita niciodată, tată drag!

Familia Comăniţă Camelia şi Teodor, soră şi cumnat, anunţă greaua despărţire de cel ce a fost Păsăroiu Mihail. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia Mirciu Florina, Maria şi Paul, Greta, împreună cu nepoţii Maria şi Maximilian, anunţă dispariţia cumnatului şi unchiului loc, Păsăroiu Mihail. Lacrimi şi flori pe tristu-i mormânt!

Familia Vecerdea Constantin şi Lambrina deplânge moartea finului lor, Păsăroiu Mihail, şi este alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Suntem alături de colega noastră profesor Anca Păsăroiu în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de decesul tatălui. Sincere condoleanţe! Colectivul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa.

Dragul meu Sergiu, te-am aşteptat o viaţă şi te-am găsit. Am cunoscut iubirea adevărată doar lângă tine. Am trăit cele mai frumoase zile împreună. Mi-ai dăruit cel mai de preţ lucru pe pământ, pe fiica noastră Maria-Daria, speram să îmbătrânim împreună, dar viaţa a fost nemiloasă cu noi şi după doar 3 ani de fericire pe pământ te-a luat Dumnezeu de lângă noi. Te iubim, tati! Carmen şi Daria.

Regretăm nespus dispariţia dintre noi a bunului nostru nepot, Sergiu Guţu, care ne-a părăsit prea devreme, la 28 de ani, lăsând îndurerate pe soţia Daniela Carmen, pe fetiţa Maria-Daria şi pe mama Gica. Condoleanţe familiei! Patricia, Lia, Otilia.

Familia Berbecea Nunuş şi Dan este alături de Daniela Carmen şi de fiica ei Maria-Daria în aceste momente tragice la trecerea în nefiinţă a dragului lor soţ şi tată, Sergiu Guţu. Condoleanţe familiei.

Suntem alături de familia Petricu Victor, greu încercată de dispariţia fulgerătoare a celei ce a fost profesor Petricu Franca, dascăl deosebit, căreia îi vom purta pururea respect, elevi şi părinţi. Familia Aldea.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm dispariţia celei care a fost soră şi cumnată, Vasu Mariana. Nu re vom uita niciodată! Familia Preşa Stelian.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm decesul celei care a fost mamă şi bunică, Vasu Mariana. Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 13.00, la Biserica „Adormirea Maicii Domnului“ din comuna Cogealac, jud. Constanţa. Copiii şi nepoţii.

Cu durere în suflet, anunţăm dispariţia prematură a celei ce a fost soră, cumnată şi mătuşă, Vasu Mariana. Vei rămâne veşnic în inimile noastre! Familia Roşca Gheorghe.

O inimă bună a încetat să bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă nemărginită durere şi un gol imens. Noi, vecinii, ne luăm rămas bun de la Petricu Filofteia, dar amintirea unui om deosebit va rămâne veşnic în sufletele noastre. Sincere condoleanţe familiei!

Un gând de alinare, compasiune şi mângâiere pentru familia Petricu la ceas de grea încercare pricinuită de moartea fulgerătoare şi despărţirea pentru totdeauna de cea care a fost Petricu Filofteia. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în împărăţia sa! Vecinii din blocul I2.

Foştii colegi de la Navlomar Constanţa aduc un ultim omagiu celui care a fost Mihai Păsăroiu (Piţi), agent maritim, căruia îi vor păstra o neştearsă amintire. Dumnezeu să-l odihnească!

Colegii din cadrul Şantierului Naval Constanţa îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a celui care a fost Ion Munteanu, tatăl colegei Munteanu Doina, care a ocupat funcţia de maistru constructor naval mulţi ani până la ieşirea a pensie. În aceste clipe triste, suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Anunţăm cu regret plecarea în eternitate a celui acre a fost ginere şi cumnat, Guţu (Buric) Dorin Sergiu. Familia Berbecea.

Cu adâncă durere în suflet, Florin - fiul şi Maria - soţia anunţă decesul celui care a fost Ion Dedu.

Regrete profunde pentru decesul celui care a fost Ion Dedu. Suntem alături de familie. Florescu Ion şi Dana.

Locatarii blocului FZ14, sc. B, deplâng dispariţia prematură a dragei lor vecine, Alina Nazarie. Suntem alături de familia greu îndurerată. Dumnezeu să o odihnească!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ionela 06 Mar, 2012 02:53 Oh Sergiu...nu pot să cred că prin intermediul unor anunțuri de genul acesta aflu c-ai plecat de printre noi.Condoleanțe soției,familiei și rudelor îndurerate de marea pierdere.Îmi voi aminti mereu cu plăcere momentele petrecute alături de tine...Adio,prieten drag.