Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 14-15 iulie 2012

ro

16 Jul, 2012 13:57 1510 Marime text

cruce.jpgTe-ai stins puţin câte puţin sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit mult, dar te-am pierdut acum. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte, scumpul nostru fiu, soţ şi tată, Carazeanu Adrian. Părinţii, soţia şi fiicele.

Un suflet minunat s-a înălţat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă singurătate şi tristeţe. Cu imensă durere în suflet, ne despărţim de cel care a fost Carazeanu Adrian, un văr deosebit. Suntem alături de părinţi, soţie şi copii. Nu te vom uita niciodată, vărule! Verii şi verişoarele!

În aceste momente de tristeţe, transmitem un gând de alinare şi mângâiere familiei pentru marea durere pricinuită de pierderea celui care a fost Carazeanu Adrian, nepot, soţ şi tată exemplar. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică, Adriane! Unchii şi mătuşile.

Colegii şi prietenii din cadrul departamentului Salvare sunt alături de familia îndoliată în aceste momente grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a celui care a fost Carazeanu Adrian, coleg şi prieten de nădejde. Dumnezeu să-l ierte!

Bogdan, suntem alături de tine în aceste clipe grele prin care treci. Dumnezeu să o odihnească pe Mirela! Sincere condoleanţe! Finii Mitică şi Adriana Coşug.

Familia Ionescu Ion şi Mariana, naşii de botez ai Mirelei Secară, regretă profund dispariţia prematură a acesteia şi transmit sincere condoleanţe familie îndoliate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii