Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul JOINT prezinta spectacolul MANANCA-TI APROAPELE

ro

08 Jan, 2010 21:18 4146 Marime text

manaca-ti_aproapele.jpgTeatrul Joint, alaturi de Active Training vin în Constanţa cu piesa de teatru după un text de Marius Damian, nominalizat la premiile UNITER din anul 2004. Astfel, joi, 21 ianuarie, în clubul Phoenix din Constanţa, Teatrul Joint prezintă piesa Mănâncă-ţi aproapele, în regia lui Vitalie Bichir. Distribuţia este formată din Marius Damian, George Constantinescu şi Adrian Anghel.

Un spectacol de teatru "cu cele mai bune intenţii" atât din punct de vedere calitativ cât şi al tematicii şi al subiectului. Conceput ca o farsă absurdă cu "accente grave" de comedie neagră, textul abordează o gamă largă de probleme, atingând zone fiebinţi ale societăţii şi culturii "secolulului" precum intoleranţa, naţionalismul, religiile, supremaţiile false, ascensiunea "idiocraţiei" în rândul liderilor lumii. Cu toate acestea spectacolul se doreşte a fi un strigăt de alarmă, un semn de întrebare, nu o teză!
Preţul biletelor este de 15 lei. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0722 505774 sau 0766 400181.

Teatrul Joint este un proiect de teatru independent şi neconvenţional iniţiat în iunie 2005, în premieră pentru oraşul Braşov, ca o alternativă necesară la teatrul de stat, cu activitate continuă şi interes deosebit manifestat din partea publicului local. În 2006 şi 2007, Teatrul Joint şi-a desfăşurat activitatea în Clubul Atrium din Sibiu, pentru ca din octombrie 2008 să aibă stagiune permanentă la Clubul Ţăranului din Bucureşti. În momentul de faţă Teatrul JOINT pune în scenă piese în: Bucureşti, Braşov şi Constanţa (în Clubul Phoenix), iar stagiunea de vară se desfăşoară în Vama Veche.

www.teatruljoint.ro

Addicted to theatre!

Persoană de contact:
Ramona Leonida
Event Manager

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Michele19Fisher 03 Jul, 2010 11:59 Lots of specialists claim that personal loans aid a lot of people to live the way they want, just because they can feel free to buy necessary things. Furthermore, various banks give short term loan for different classes of people.