Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe toată durata sezonului estival „Toscana Ristorante - Pizzeria” din Constanţa vă aşteaptă la Seratele Vinul.Ro (galerie foto)

ro

17 Jun, 2013 23:44 7246 Marime text
Pentru toţi iubitorii vinului care vor face anul acesta tradiţionalul sejur pe litoral, dar şi, bineînţeles, pentru constănţeni, Vinul.Ro şi-a organizat o subredacţie sezonieră pe malul Mării Negre. Seria degustărilor organizate de echipa Vinul.Ro pe litoral a început la „Toscana Ristorante-Pizzeria” din Constanţa (str. Mircea cel Bătrân nr. 103), acolo unde Vinul.ro va fi prezent pe toată perioada sezonului estival. O dată pe săptămână, la „Toscana Ristorante-Pizzeria”, unul dintre cele mai selecte restaurante din ţară, sunteţi aşteptaţi la Seratele Vinul.Ro, unde vinurile din selecţia specială a săptămânii vor fi însoţite de muzica live, de amabilitatea hostess-elor, dar şi de explicaţiile somelierului dedicat, care va povesti vinurile şi le va oferi spre degustare. Somelierul va recomanda clienţilor şi preparate gastronomice şi meniul restaurantului cu specific italian, creaţii culinare ale bucătarului-şef realizate pentru a fi asociate cât mai bine cu vinurile degustate. Primele vinuri care au deschis programul de vară „Vin’ la Mare” au aparţinut producătorului Cramele Recaş şi au fost cele din gama Sole: spumantele alb şi rose, precum şi vinurile liniştite Chardonnay, Sauvignon Blanc şi Rose. Cei prezenţi pot comanda toate vinurile, la preţuri începând de la 12 lei / paharul. Rezervările sunt insistent recomandate la numerele de telefon 0241.616.360 sau 0728.672.262.

Refugiul discret al pretenţioşilor

„Toscana Ristorante - Pizzeria” este locul în care vă veţi bucura de o atmosferă caldă şi prietenoasă. Este refugiul discret al pretenţioşilor. Dacă sunteţi în căutarea unei bucătării de excepţie, dacă doriţi să beneficiaţi de o servire fără cusur, dacă aveţi nevoie de relaxare şi de bună dispoziţie, mergeţi în Constanţa, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 103. „Toscana Ristorante - Pizzeria“ este locul care poate satisface toate aceste pretenţii. Când vă plimbaţi prin centrul Constanţei, mai precis pe strada Mircea cel Bătrân, n-aveţi cum să nu remarcaţi o clădire cu o arhitectură deosebită, situată chiar vizavi de Cercul Militar. O remarcaţi şi pentru că, pe frontispiciu, scrie cu litere de-o şchioapă „Toscana”. Dacă sunteţi constănţean, ştiţi că vă aflaţi în faţa poate a celui mai en-vogue „ristorante-pizzeria” din oraş, care, în scurt timp, a reuşit să devină locaţia preferată a amatorilor şi a cunoscătorilor bucătăriei italiene. Aprecierea nu a venit numai datorită aromelor deosebite pe care le găseşti în toate preparatele restaurantului, nu numai datorită listei de vinuri mai mult decât cuprinzătoare, care poate satisface cele mai rafinate gusturi, ci şi pentru că „Toscana Ristorante - Pizzeria” oferă un spaţu generos, ideal pentru mesele cu prietenii, pentru prânzurile de afaceri, dar şi pentru întâlniri romantice. Săptămânal, bucătarii restaurantului pregătesc diverse specialităţi, la care fiecare client poate asorta vinul care îi place, în cazul în care nu aşteaptă recomandarea restaurantului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii