Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunt încrezători în șansa lor

ro

22 Aug, 2013 14:21 2077 Marime text
Tibor Selymes, antrenor principal la Săgeata Năvodari, și secundul său Gabriel Manu au fost prezenți la conferința de presă premergătoare meciului de vineri seara, cu Viitorul Constanța. Cei doi tehnicieni privesc cu încredere meciul din runda a 6-a a Ligii I la fotbal, în care Săgeata Năvodari va juca, vineri de la ora 19.00 la Constanța, cu Viitorul. Prezenți la întâlnirea săptămânală cu ziariștii, tehnicienii și-au exprimat convingerea că cele 3 puncte pot reveni echipei lor.
“Trebuie să câștigăm neapărat cele trei puncte [...] un meci în care, dacă câștigăm trei puncte [...] o să fie o distanță de șase puncte între cele două echipe. După ceea putem să stăm un pic mai liniștiți. Este un meci unde trebuie neapărat să câștigăm. O să fie un meci greu, e o echipă tânără, e o echipă ambițioasă, dar [...] noi suntem cu o experiență mai mare, și eu cred, după cum i-am văzut și pe băieți, suntem foarte, foarte hotărâți să câștigăm acest meci”, a declarat Tibor Selymes, antrenor principal Săgeata Năvodari.
Pe aceeași lungime de undă s-a situat și secundul Gabriel Manu.
„Băieții sunt foarte motivați și cred că este timpul să ne arătăm cu adevărat valoare, și [...] să câștigăm, și să mergem, să urcăm acolo unde ne este locul, pentru că nu este plăcut să trecu prin două experiențe neplăcute”, a declarat Gabriel Manu, antrenor secund Săgeata Năvodari.
La meciul Săgeata Năvodari - Viitorul Constanța, intrarea va fi liberă, iar organizatorii așteaptă o prezență mai numeroasă în tribunele arenei din Primăverii. Pentru prima dată în istorie, este programat un derby dobrogean, la nivelul eșalonului de elită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii