Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul de oase din Eforie Sud, din nou funcțional

ro

19 Jun, 2014 00:27 3371 Marime text
În urmă cu câteva zile, Litoral Tv a difuzat un material în care un angajat, sub protecția anonimatului a fost de acord să dezvăluie informații despre stadiul în care se afla Spitalul din Eforie Sud.

„Deocamdată lucrurile sunt la fel ca în decembrie anul trecut. În momentul în care medicii au plecat, din decembrie, nu mai există niciun pacient în spital.”, a povestit un angajat de la Spitalul Eforie Sud.

Aceasta era situația descrisă de un angajat al unității spitalicești din Eforie Sud în urmă cu mai puțin de o săptămână. Din câte se pare, Dănuț Căpățână, managerul Spitalului Județean de Urgență Constanța în mod miraculos, a reușit mobilizarea echipelor în timp record și s-au efectuat internări pe bandă rulantă. Care este situația Spitalului de Oase din Eforie Sud în acest moment?
„Foarte bună, avem 22 de pacienți internați care fac recuperare. Sunt doi medici angajați de două luni, între timp au organizat activitatea acolo și le-am dat tot ce au avut nevoie pentru a-și desfășura activitatea.”, a declarat Dănuț Căpățână, managerul Spitalului Județean Constanța.
Ne întrebăm cât de repede s-a reușit crearea acestor facilități în condițiile în care fotografiile efectuate în urmă cu câteva zile în Spitalul din Eforie Sud aratau de fapt o altă realitate: cea mai mică ploaie inundă camerele spitalului, iar angajații de multe ori adună apa în ligheane.  Cu toate astea, conducerea spitalului, cel puțin la nivel declarativ, are planuri mari.
„Vreau să facem și recuperare neuromotorie pentru copii, să facem un compartiment pentru copii, să stea și cu mamele.” a afirmat Dănuț Căpățână, managerului Spitalului Județean Constanța.
Conducerea spitalului se angajează să termine noul proiect până la finele anului. Rămâne de văzut dacă va fi nevoie, din nou, de presiunile mass-media pentru ca lucrurile să se pună în mișcare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii