Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situaţia primarului Nicolae Matei stârneşte reacţii chiar şi peste ocean (video)

ro

29 Mar, 2013 08:12 2969 Marime text
 Pentru Daniel Codreanu, un tânăr în vârstă de 30 de ani, edilul orașului Năvodari, Nicolea Matei, este un fel de Hugo Chavez.

Indignat de situația primarului orașului Năvodari, Daniel Codreanu a lansat pe Facebook un mesaj care a adunat în doar câteva zile sute de aprecieri și comentarii. Tânărul a postat o fotografie în care este îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul Te așteptăm acasă, Matei Nicolae! Chiar dacă a părăsit România de 8 ani și s-a stabilit în California, Daniel nu a uitat locul unde a crescut și ajutorul oferit de Nicolae Matei familiei sale, chiar în perioada în care acesta  nu avea calitatea de primar. Daniel Codreanu are o soră care suferă de un handicap iar tratamentele erau prea scumpe pentru venitul pe care îl câștigă familia, iar Nicolae Matei i-a ajutat financiar să treacă peste acest impas.

Pe lângă ajutorul acordat familiei sale, Daniel a apreciat și schimbările făcute de Nicolae Matei în orașul Năvodari.

Chiar dacă România nu-i oferă aceleași șanse de realizare ca Statele Unite ale Americii, Daniel Codreanu este decis să se întoarcă acasă și să-și urmeze proiectul demarat in California, acela de a avea proria casa de discuri.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Alexandru Ionescu

Sursa: tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii