Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV SC Fluid Serv, abonată la contractele RADET

ro

19 Sep, 2014 14:11 1861 Marime text
Contractul pentru verificări metrologice la RADET a fost câștigat și în acest an de aceeași firmă abonată la contractele cu regia. Anul trecut societatea a încasat peste 560 de mii de lei. Pierderile de energie termică ale RADET s-au situat însă în jurul valorii de 15 %. 

Reprezentanții  RADET susțin că nu au aparatura necesară pentru efectuarea acestor măsurători. 

„Nu deținem dotarea necesară pentru verificarea debimetrelor de aceea acest serviciu este contractat prin licitație publică în fiecare an. Anul acesta prestatorul de servicii este SC Fluid Serv Constanța. În rest, lucrările le facem cu echipe proprii, pentru că deținem specialiști și dotarea necesară.” a declarat Liviu Popa, director producție RADET Constanța

Beneficiarii serviciilor RADET care nu și-au plătit la timp facturile vor avea o mare surpriză. Ei vor fi nevoiți să plătească penalități în conformitate cu legislația contabilă, ce ating 0.04 % pe zi din suma restantă. 

Pierderile termice ale RADET au atins anul trecut valoarea de15%. Și în acest an constănțenii vor plăti cea mai scumpă gigacalorie din România, prețul fiind de 358 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii