Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sala Casei de Cultură Năvodari a răsunat de partituri celebre (video)

ro

09 Jun, 2013 17:38 1960 Marime text
Sala Casei de Cultură Năvodari a răsunat de partituri celebre cântate la pian de nouă copii talentați care și-au demonstrat calitățile artistice reușind să se înscrie la etapa județeană a Festivalului Cantabile. Juriul format din 4 dascăli ai școlilor orașului Năvodari au decis ca toți cei 9 candidați să plece în etapa următoare. Ei au primit și câte o diplomă de participare.

Etapa locală a acestui Festival nu avea cum să se desfășoare fără sprijinul parohiei Sf. Nicolae din Năvodari care a cumpărat un pian atât pentru copiii talentați din oraș cât și pentru parohia pe care o are în administrare. Banii folosiți pentru achiziționarea acestui instrument fac parte din suma pe care primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei și Consiliul Local au oferit-o pentru construcția bisericii.

Festivalul Cantabile se află la cea de-a 7 ediție, iar an de an copiii din Năvodari se fac din ce în ce mai cunoscuți pentru talentul lor.

Etapa Județeană va avea loc pe 12 iunie la Colegiul Național Regina Maria Constanța, iar în ziua următoare, duminică va avea loc Gala Premianților.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Alex Brinzaru

Sursa: Tvlitoral.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii