Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Mănescu este noul ministru al Transporturilor

ro

26 Aug, 2013 16:12 2176 Marime text
Constănțeanca Ramona Mănescu este noul Ministru al Transporturilor. Președintele Traian Băsescu a semnat luni, decretul de numire a liberalului Ramona Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor. Europarlamentarul va ocupa funcția lăsată liberă de Relu Fenechiu, după condamnarea acestuia de instanţă.

Senatorul de Constanta, Puiu Hașotti, vicepreședintele Partidului Național Liberal consideră că ne putem mândri cu faptul că Ramona Mănescu este din Constanța, iar acest lucru ar putea avantaja judeţul.
“Eu sunt cu atât mai încântat de nominalizarea doamnei Ramona Mănescu, cu cât dânsa este constănțeancă. Este născută, crescută în Constanța și îmi aduc aminte că în anul 1990, având 18 ani, s-a înscris în partidul Național Liberal și a activat doar în Partidul Național Liberal”, a declarat Puiu Hașotti, vicepreședinte PNL.

Mai mulţi lideri ai PDL au criticat, faptul că europarlamentarul nu are experienţa necesară pentru a ocupa acest post. Președintele PDL, Vasile Blaga a ținut să puncteze lipsa de curaj a PNL-ului în actuala alianță,  menționând că premierul Victor Ponta este cel care decide.
"PNL aflat în derută e condus de Ponta, nici nu mai au curaj să propună ei un ministru! Doamna Mănescu are calităţi, dar niciuna care s-o recomande la Ministerul Transporturilor. O să vedem din nou calificarea la locul de muncă, românii sunt sătui de calificarea la locul de muncă!", a declarat președintele PDL, Vasile Blaga.

Începând cu 2007, Ramona Mănescu a ocupat funcția de europarlamentar PNL, fiind licențiată în Științe Juridice la Facultatea de Drept, a Universității București. După încheierea studiilor de licență, europarlamentarul liberal a urmat mai multe studii postuniversitare, dintre care amintim: Institutul Diplomatic Român din cadrul Ministerului Afacerilor  Externe, Academia Națională de Informații, Colegiul Superior de Securitate Națională, Universitatea Națională de Apărare - Colegiul Național de Apărare. De asemenea, Ramona Mănescu a absolvit masterul în „Relații Internaționale și Integrare Europeană” la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii