Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Raliul Iașului, la linia de start

ro

03 Sep, 2014 14:53 2034 Marime text
Mii de cai putere, adrenalină, lupta cu secundele și zeci de echipaje la start. Acestea sunt coordonatele unui eveniment unic în Moldova. Raliul Iașiului este a șasea etapă a Campionatului Național de Raliuri și va debuta astăzi cu recunoașterea traseului.

Raliul Iașului, una dintre cele mai frumoase etape din Campionatul Național de Raliuri, organizat de Federația Româna de Automobilism Sportiv a ajuns la cea de-a 30-a ediție.

Evenimentul ia startul astăzi cu recunoașterea traseului.  Startul raliului se va da de pe pietonalul Ştefan cel Mare, din faţa Primăriei Iaşi, joi, 4 septembrie, între orele 19.30 şi 20.30. Înainte de start, organizatorii au organizat o paradă a autoturismelor.
Vineri, începând cu ora 16:00, din faţa Palatului Culturii, va pleca prima maşină de concurs, iar concurenţii vor avea de parcurs peste 50 de kilometri cronometraţi, împărţiţi în trei probe speciale.

Pe 6 septembrie are loc proba specială la Râpa Galbenă, pe tronsonul str. Râpa Galbenă – Fătu. Pentru desfăşurarea probei speciale vor fi restricţionări de circulaţie între orele 07.00 – 22.00. Parcul auto se va organiza în faţa Palatului Culturii, astfel că toată breteaua din faţa Palatului nu va fi circulabilă.

Se anunță o luptă interesantă pentru victorie și din pricina invitatului organizatorilor, Tapio Laukkanen. Bogdan Marișca și-a schimbat copilotul pentru această etapă, astfel în dreapta lui se va afla Carmen Poenaru, copilotul Ekaterinei Stratieva. Echipajul Vlad Miculici – Rareș Fetean și-a schimbat autoturismul și a trecut de la Citroen Saxo la bordul unei Dacia Logan. Alex Mirea revine în competiție tot la bordul unui Logan, iar Andrei Mitrașcă, cel care a participat anul acesta la Pikes Peak, va fi copilotul lui Bogdan Tălăşman pe un model identic cu al lui Mirea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii