Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesorii din întreaga ţară participă la Şcoala de vară organizată la Eforie

ro

20 Aug, 2013 22:25 1995 Marime text
Cei peste 250 de dascăli prezenți la Eforie, la prima ediție a Școlii de Vară a Cadrelor Didactice, au primit cu bucurie vestea organizării unui astfel de eveniment. Beneficiile sunt multe. Pe parcursul celor cinci zile de reuniune, cadrele didactice își vor împărtăși din experiența trăită la orele de curs și vor discuta despre problemele din învățământul românesc.
 
“Credința noastră este dragostea pentru copii și aceea de a aduce pe culmile progresului școala românească.” a declarat Victoriana Gălbenușu, președintele Asociației Cadrelor Didactice din România.
 
“Sper că vor ideile obținute aici vor fi înțelese și puse în practică de domnul ministru dar și de inspectorii generali.” a spus Ion Ovidiu Brăiloiu, primar Eforie.
 
În cadrul Școlii de vară vor fi organizate mai multe work-shop-uri pe diferite teme.
 
“Colegii din țară vor vedea platforma pe care noi am făcut-o în atelierul din cadrul liceului. Vineri vom face o prezentare a roboților în școală, la care va participa și unul dintre elevii premiați la concursul ROSEF de la Suceava.” a declarat Laurențiu Bulgaru, director Liceul Carmen Sylva Eforie.
 
La deschiderea primei ediții a Școlii de Vară de la Eforie a participat și ministrul învățământului, Remus Pricopie, ocazie cu care a a vorbit și despre ceea ce se va întâmpla dupa încheierea celei de-a doua sesiuni de Bacalaureat.
 
“Examenele se vor termina peste câteva săptămâniși atunci vom veni cu date statistice pentru fiecare județ în parte.” a afirmat profesorul universitar dr. Remus Pricopie, ministrul Educației și Cercetării.
 
În plus, se pare că în noul an școlar vor fi efectuate mai multe analize în unitățile de învățământ , pentru a fi explicată discrepanța dintre notele obținute la școală și cele obtinuțe la examenele naționale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii