Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poli a “îndoit” Săgeata

ro

11 Aug, 2013 13:58 1871 Marime text
Bănăţenii nu glumesc şi au trimis sâmbătă seara două săgeţi în poarta constănţenilor, rămânând pe primul loc în clasament. Nici nu a început bine partida când Szekely, fotbalistul revenit în mare formă peste vară, a înscris al șaselea său gol în Liga I. Dar meritul îi aparţine, în bună măsură, lui Trandu, care a lăsat toţi fundaşii în urmă şi i-a pasat perfect în faţa porţii.

„Știam că ne aștepta un meci greu [...] știam că din punct de vedere al numelui suntem o nou promovată. Eu cred că acest joc s-a decis pe fondul [...] efortului fizic depus și al organizării jocului. Am reușit să continuăm seria bună pe care am început-o [...] am reușit să confirmăm pentru a patra oară [...] îmi doresc foarte mult [...] și cred că unul dintre momentele acestei echipe a fost atunci când am început și mi s-a asigurat stabilitate și continuitate”, a declarat Valentin Velcea, antrenor ACS Poli Timoșoara.

Szabolcs, minutul 16, a avut posibilitatea de a marca, după ce-a depăşit trei adversari, însă n-a găsit poarta. A fost erou în ambele careuri. La un corner executat de Dinu, Florin Popa i-a fugit din marcaj, în minutul 35, şi a înscris cu capul. Imediat, Szekely era să dea golul campionatului: preluare cu călcâiul şi şut din prima, ce a depăşit tot şi pe toţi, doar că s-a opus transversala.

„Din păcate în seara aceasta nu am mai fost echipa aceea care am fost în primele două sau chiar trei etape [...] n-am mai fost așa de bine organizați [...] și n-am putut să-i ținem pe cei doi jucători care au alergat foarte, foarte bine. Am greșit foarte mult în apărare [...] primele 20 de minute [...] parcă ne era frică să jucăm, ne era frică de acest meci [...] după aceea, ușor, ușor am intrat în meci, am egalat [...] după aia prea mult am insistat să câștigăm acest meci, adică prea mult pe atac și am lăsat spații mari de tot”, a declarat Tibor Selymes, antrenor Săgeata Năvodari.

Bănăţenii au mai avut ceva emoţii doar la fazele fixe, în rest au pus stăpînire pe joc. Iar golul oaspeţilor a venit firesc, în minutul 68, chiar dacă arbitrul Bocăneală putea să fluiere fault în atac la Bărbuţ, care-i pasează lui Boldea. A fost de ajuns pentru o victorie a echipei bănăţene, ce s-a obişnuit deja să stea în fruntea clasamentului. Săgeata rămâne însă, și ea, revelația acestei ediții, cu 5 puncte strânse în primele patru etape, două jucate în deplasare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii