Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ora poveștilor

ro

16 Aug, 2013 14:06 2364 Marime text
O vacanță... instructivă! Iată de ce au parte micuții din Năvodari care aleg să participe, în fiecare joi, la Ora Poveștilor și la atelierul de creație ce se desfășoară la Casa de Cultură din oraș. Organizatorii spun că, prin intermediul acestor activități, copiii nu doar că se relaxează, dar își dezvoltă și creativitatea.

Cei mici au fost foarte entuziasmați. Mai ales că, la final, au avut ocazia să preia ei rolul povestitorului. Ora poveștilor nu este însă doar un prilej de relaxare.

“Ei aleg povestea. În momentul în care un om și un copil este pus în situația de a alege […] e deja responsabilizat. Ascultă ceva ce a ales el […] deci povestea nu îmi aparține acum mie, le aparține lor că au ales-o. Stau cuminți, îi motivează foarte bine treaba asta, pentru că este foarte important să schimbe locul cu vorbitorul și ceilalți să fie atenți”, a declarat Monica Purice, organizator.

După ce au terminat cu poveștile, cei mici au trecut la atelierul de creație.

„Sunt două ateliere [...] atelierul cu o grupă de copii de 4 – 7 ani, care au terminat de făcut suporturi de creioane. A fost o lucrare în două etape”, a declarat Monica Purice, organizator.

Astfel de evenimente au loc în fiecare joi după-amiază, la Casa de Cultură din Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii