Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O acţiune în forţă a poliţiştilor din Năvodari, Ovidiu şi Constanţa a dus la destructurarea unei grupări de hoţi (video))

ro

15 Jun, 2012 17:23 1982 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgO acţiune în forţă a poliţiştilor din Năvodari, Ovidiu şi Constanţa a dus la destructurarea unei grupări de hoţi din locuinţe. Este vorba despre patru bărbaţi, care au comis mai multe spargeri în luna mai.

Pentru a-i prinde pe suspecţi, oamenii legii au efectuat patru percheziţii domiciliare, trei în municipiul Constanţa şi una în Ovidiu, în urma cărora au fost găsit mai multe bunuri a căror provenienţă suspecţii nu au putut-o justifica. Este vorba despre telefoane mobile, plasme, electrocasnice, bijuterii, dar şi despre un un autoturism de lux, pe care hoţii îl furaseră la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut.

Maşina a fost predată proprietarei, care nu se mai aştepta să o recupereze.

Suspecţii au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă de magistraţi. Cercetările continuă în acest caz.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Iulian Virlan

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 15 Jun, 2012 18:01 Masina s-a aflat in parcarea din fata blocului BN 10 din Cartierul pentru tineri. Cei de la Politia Locala au fost sesizati de administratia blocului, dar au afirmat ca ....masina nu pare abandonata....asa isi face politia datoria....