Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Gâju - “Nu voi sta cu mâinile în sân să-mi fie călcată în picioare nu doar munca mea de primar, ci munca unei echipe întregi”

ro

14 Aug, 2013 13:51 1833 Marime text
Primarii declaraţi incompatibili de Agenţia Naţională de Integritate nu vor sta cu mâinile în sân din cauza hăţişului legislativ care i-a trimis în această situaţia. Cel puţin asta susţine primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju care a mai declarat în emisiunea “Radiografia Zilei” că prezenţa în Adunarea Generală a Asociațiilor RAJA a fost necesară pentru atragerea de fonduri către localitate. Iar, pentru următoarea tranșă autorităţile locale sunt pregătite cu noi proiecte de accesare a banilor.

“Noi, cei care suntem acuzați de incompatibilitate, nu vom sta cu mâinile în sân, pentru că nu am muncit 13 ani de zile ca să aștept să văd cum datorită hățișului legilor și a modului de interpretare a diferitelor puteri politice și nu doar administrative astăzi, a diferitelor forțe politice, să-mi fie călcată în picioare nu doar munca mea de primar, ci munca unei echipe întregi. RAJA Constanța în primă fază a absorbit cele 320 de milioane de euro, urmând ca în etapa a doua a Programului Operațional Sectorial de Mediu să fie alte 400 de milioane de euro […] sunt deja pregătite proiectele care să intre în tranșa 2014 – 2020, tranșă care bate la ușă […] din păcate, noi nu facem altceva decât acum să ne batem între noi care sunt mai deștepți în a aplica legea, în a interpreta legea, și repet, se va ajunge când această lege va fi primordială – legea europeană și în România”, a declarat în direct la “Radiografia Zilei”, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii