Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un bărbat s-a înecat în canalul Dunare Marea Neagră

ro

23 Nov, 2013 17:38 3205 Marime text
Trupul unui barbat a fost recuperat din canalul Dunare Marea Neagră, după ce mai mulţi trecători au anunţat autorităţile. Oamenii au văzut cadavrul plutind şi spun că ar fi vorba despre o persoană aflată în stare de ebrietate, care s-a dezechilibrat şi a căzut în apă.
„Plecam în oraș cu mama și fratele meu și omul era beat, murdar și era pe pod. Ne-a întrebat dacă nu cumva avem să-i dăm o țigară”, a spus unul dintre cei care l-au văzut pe bărbat.
„Probabil a sărit de pe pod [...] a fost găsit la 4 metri la baza stufului, era cu capul în jos [...] colegii mei m-aui ajutat și l-am scos”, a declarat plt. Vasile Tudorel, ISU Dobrogea.

Medicii de la Ambulanță susțin că bărbatul nu prezenta urme de violență.
„S-a constatat prezența unei persoane în canal [...] că este tentativă de suicid sau accident nu se știe, s-a constatat decesul fără să fie urme de violență asupra sa. Are aproximativ 55 de ani și nu pare un om al străzii”, a declarat Ecaterina Calu, asistent Ambulanță.
Întrucât bărbatul nu avea acte de identitate asupra sa, oamenii legii vor continua cercetările și vor stabilit totodată dacă a fost un accident sau o sinucidere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii