Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un bărbat a fost găsit fără suflare într-o râpă de lângă calea ferată din Năvodari

ro

09 Feb, 2014 22:44 1848 Marime text
Din primele informații, se pare că este vorba despre un om care cerșea în oraș. Persoana în vârstă de aproximativ 70 de ani era pe jumătate dezbracată și nu prezenta pe corp semne de violență. La locul evenimentului a ajuns și nepotul acestuia, care l-a recunoscut. Bătrânul nu a mai fost văzut de cunoscuți de cel puțin trei zile. Cu toate că mai avea rude în localitate și beneficia de pensie, era văzut adesea în zona Poștei, la cerșit.
 
“Cerșea un leu, doi lei; fiu-su’ lucrează în Spania și e plecat cu mașina prin Maroc. Mai are un nepot pe aici, dar nu știu unde stă. Are apartament, îi ținea cineva pensia și avea grijă de el, îi dădea de mâncare”, a declarat nepotul bărbatului.
 
Din primele informații, se pare că bărbatul a alunecat și nu a mai putut urca panta înapoi. Cauza probabilă a morții este hipotermia. Criminaliștii ajunși la fața locului au constatat că leziunile sunt minore și cel mai probabil sunt cauzate de o căzătură. Cu toate acestea, nu se știe în ce împrejurări a ajuns în zona respectivă. Mai ales că, din spusele nepotului său, bătrânul părăsea foarte rar zona în care locuia.
 
“Îl știu de mai mulți ani, umbla cu cerșitul. De trei zile nu l-am mai văzut, era în fața la fabrica de pâine”, a spus un bărbat sosit la locul tragediei.
 
Lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au fost nevoiți să coboare cu o frânghie în râpa adâncă de aproximativ zece metri. Bărbatul nu avea niciun bun asupra lui. Trupul neînsufleţit a fost preluat de un echipaj de la ambulanță care a constat decesul și predat la morga din Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii