Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Terorizați de vecinul de la etajul I

ro

13 Jan, 2014 13:53 1630 Marime text
Și-a băgat vecinii în sperieți cu actele de violență pe care le face de fiecare data când bea. Noaptea trecută aceștia au sunat la 112, după ce individul a vrut să arunce blocul în aer. Și asta nu e tot! Oamenii spun că și-a amenințat propria mamă cu cuțitul! Coșmarul celor care locuiesc pe strada Constantin Brâncoveanu durează de câțiva ani și nu există perioadă în care în fața blocului să nu fie mașini de pompieri, poliție sau ambulanțe.

Asta pentru că de fiecare dată când tânărul care locuiește la etajul I se îmbată, se dezlănțuie iadul.
“A aruncat cu butelia în geamuri și după aceea i-a pus cuțitul la gât mamei sale. Așa face mereu [...] nu e singura oară”, a spus una dintre vecinele tânărului.
Noaptea trecută, bărbatul a dat drumul la gazul de la butelie, amenințând că va arunca blocul în aer, apoi a aruncat cu butelia pe geam. Dumnezeu i-a ferit pe locatari de o explozie devastatoare și asta pentru că pompierii au intervenit imediat. Vecinii sunt disperați și spun că nu văd o cale de ieșire din acest coșmar. Toată speranța este acum în polițiști.
“Să nu omoare femeia [...] că până se învărtește Poliția, îi ia gâtul”, a spus vecina bărbatului.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție, precum și o echipă de criminaliști împreună cu un procuror, care au cercetat circumstanțele în care a izbucnit scandalul și urmează să ia măsuri împotriva protagonistului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii