Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Teroare într-un bar din centrul localității constănțene Murfatlar! (galerie foto)

ro

10 Feb, 2014 14:09 2144 Marime text
Înarmarți cu bâte și cuțite, mai mulți indivizi, încă neidentificați, au devastat localul și au sărit la bătaie pentru a se răzbuna pentru că unul dintre cei aflați la o masă le-ar fi tăiat fața în trafic. Șapte persoane au căzut pradă furiei agresorilor și au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, în timp ce mascații au pornit pe urmele scandalagiilor.
 
“Avem un cerc de suspecți, se pare că totul a pornit de la o șicanare în trafic, dar, repet, dar cei care erau în bar nu îi cunoșteau pe agresori [...] pur și simplu au fost loviți fără motiv. Avem un cerc de suspecți, avem mai multe persoane care sunt audiate în acest moment și cred că foarte repede vom face lumină în acest caz și vom lua măsurile legale care se impun”, a declarat comisarul șef Adrian Rapotan, adjunct IPJ Constanța.
 
Martorii scenelor de coșmar spun că totul s-a petrecut în mai puțin de un minut. Mai mulți bărbați înarmați au luat cu asalt localul. Au fost înarmați cu bâte și cuțite și au rupt câteva scaune și mese pe care le-au transformat în arme albe, apoi s-au năpustit asupra celor care se aflau în bar.
 
“Au intrat foarte multe persoane, destul de mari, cu bâte, cuțite, și au început să dea în toată lumea. Nu au spus nimic, pur și simplu au început să dea în toată lumea. Am intrat în bar și am apăsat butonul de panică și am așteptat firma de pază. Nu am avut ce face. În jur de șase, șapte persoane au fost rănite”, a spus angajata barului.
 
Abia atunci s-au oprit din lovituri și s-au făcut nevăzuți până la sosirea autorităților. Mai multe echipaje de la Ambulanță și SMURD i-au preluat pe răniți și i-au transportat la spital.
 
“Erau conștiente, colaborante. Au fost transportate în condiții de siguranță, urmând a fi investigate în serviciul de Urgență la Spitalul de Urgență Constanța. Nu erau comatose, nu aveau hemoragii massive, contuzii și traumatice în urma agresiunii fizice”, a declarat dr. Laurențiu Bădescu, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.
 
La locul scandalului, criminaliștii au adunat toate probele și urmează să primească imaginile surprinse pe camerele de supraveghere ale localului pentru a putea stabili identitatea agresorilor. Odată ce vor fi identificați, aceștia vor ajunge în fața procurorilor constănțeni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii