Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Teatru neconvențional la malul mării!

ro

18 Nov, 2013 14:23 1819 Marime text
Un club din centrul vechi al orașului a fost scena unei piese de teatru care și-a propus să le deschidă constănțenilor apetitul pentru evenimentele culturale, abordate dintr-o perspectivă inedită. Cei care au acceptat provocarea au avut parte de o seară savuroasă, în compania simpaticelor personaje ale comediei  „Veethoven,...fai”!, o creație contemporană controversată.

„E un spațiu generos care permite tot soiul de piese de diferite mărimi în sensul acesta, iar noi am avut locul să ne desfășurăm în cele mai bune condiții. Noi jucăm în spații neconvenționale.”, a declarat Luiza Martinescu Toma, actriță.  

Comedia „Veethoven,...fai!” pune în scenă un joc amețitor al replicilor spumoase, croite pe o situație previzibilă, însă abordată de cele trei persoanaje, într-un mod cu totul imprevizibil. Comedia duce umorul într-o zonă a subtilității, care vine ca o provocare pentru publicul privitor.

„Iulian Enache ne-a citit o povestire și am făcut dramatizarea și am făcut textul.”, a declarat Lana Moscaliuc, actriță.

Teatrul neconvențional reprezintă o alternativă tot mai abordată de amatorii de cultură și artă, mai ales în rândurile celor mai tineri, iar locurile care găzduiesc astfel de evenimente au priză tot mai mare la public.

„Constănțeanul, în principiu, este foarte interesat de altfel de evenimente [...] nu foarte multă se duce la teatru, și am adus noi teatrul la ei, cu condițiile necesare pentru a viziona o piesă de teatru, cu un pahar de vin, în compania prietenilor [...] a fost o seară excelentă.”, a declarat Alis Tudosă, PR club.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii