Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Start la juniori

ro

02 Sep, 2014 17:47 1307 Marime text

Prima etapă din Campionatul Național de fotbal juniori A și B s-a disputat în weekend. În seria a II-a din care fac parte echipele dobrogene nu s-au consemnat surprize notabile. Viitorul a obținut două victorii, Farul a făcut două remize, iar Săgeata a câștigat un meci și l-a pierdut, la limită, pe al doilea.
Start de sezon și în întrecerea juniorilor A și B la fotbal. În prima etapă, Săgeata Năvodari a jucat, pe stadionul Flacăra, cu Unirea Slobozia. La juniori A , dobrogenii s-au impus lejer 6-2, în schimb la B au cedat la limită, 0-1.
Viitorul și-a trecut în cont două victorii la scor, în întâlnirile cu LPS Galați, 8-1 și 4-0.
Farul Constanța a avut parte de un debut dificil,în deplasare la Galați, cu Oțelul. Fariștii au jucat bine și au opținut două remize, 2-2 și 0-0.
Aflate în premieră la o competiție de acest nivel, echipele de la Performer Constanța au evoluat pe stadionul SNC. La juniori mari au pierdut, 0-3 disputa cu Dunărea Galați, dar s-au revanșat la B, unde au câștigat cu 2-0.
În etapa a II-a, din 6 septembrie, sunt programate disputele, Dunărea Galați - Săgeata Năvodari, Farul Constanța -  Dunărea Călărași, Unirea Slobozia - Viitorul și C F Brăila - Performer Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii