Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Școlile și-au deschis porțile la Năvodari

ro

15 Sep, 2014 15:05 1479 Marime text
Prima zi de școală a început, la Năvodari, cu intonarea imnului național al României. A fost pentru prima dată în perioada mandatului său, când primarul Nicolae Matei nu a putut fi prezent la deschiderea anului școlar. Totuși, mesajul edilului a ajuns la urechile miilor de elevi.
“Este momentul cel mai greu pe care eu îl trăiesc acum. Din păcate, primarul orașului Nicolae Matei nu este prezent. Sper să aibă tăria să demonstreze că este nevinovat și îl asigur că proiectele inițiate de el vor fi continuate.” a declarat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.
Vădit emoționați, elevii din ciclul gimnazial au mai scăpat de încordare la revederea colegilor. Cei mici au încredere că acest an școlar va fi mult mai bun ca cel trecut.
Și mai emoționați s-au dovedit a fi profesorii, care au pus la punct ultimele detalii înainte de începerea cursurilor.
“Căutăm în fiecare an să trăim aceste emoții alături de elevi, în special bobocii de clasa a IX-a.”a afirmat Constantin Pătrană, directorul Liceulului “Lazăr Edeleanu” Năvodari.
Vânzătorii de flori au avut parte, la fel ca în fiecare început de an școlar, de vânzări crescute. Părinții au stat la coadă minute bune pentru a mai pune mâna pe un buchet de flori pe care elevii să-l dăruiască cadrelor didactice.
Anul școlar 2014-2015 va avea 177 de zile de cursuri și 34 de zile de vacanță, fără cele de vară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii