Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv RAJA a reluat furnizarea apei în stațiunea Mamaia Mamaia Nord, Mamaia Sat si Depozitul zece

ro

09 Apr, 2014 16:33 2084 Marime text
Regia Autonomă Județeană de Apă Constanța a finalizat lucrările de deviere a conductei principale de apă din Stațiunea Mamaia. Lucrările au fost realizate în zonele unde vor fi amplasate pasarelele pietonale. Furnizarea apei către abonați a fost reluată.
Zeci de muncitori au lucrat întreaga noapte, astfel încât să se reia furnizarea apei potabile către zonele afectate din nordul stațiunii Mamaia.
„S-au făcut manevrele de vane și s-a reluat furnizarea apei potabile către abonați.

În jurul orei 4, din cauza vechimii, aproape de lucrarea executată în zona Rex, unul din tuburile de pe conducta veche montată în 1935 a cedat. S-a luat decizia înlocuirii porțiunii din această conductă, pe o lungime de aproximativ 12 metri. ” a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA.
Din cauza noii avarii survenite, încă de la primele ore ale dimineții, în Mamaia Nord, Mamaia Sat și Depozitul zece au fost trimise de către Regia Autonomă de Apă Constanța mai multe cisterne cu apă, pentru alimentarea abonaților afectați. Lucrările au fost finalizate, iar furnizarea apei potabile a fost reluată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii