Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Prima zi de școală la Techirghiol

ro

15 Sep, 2014 21:53 2198 Marime text
 
Anul şcolar a fost deschis la Techirghiol de primarul Adrian Stan. Edilul a fost prezent pe tot parcursul zilei, deşi este şi ziua lui de naştere. El i-a îndemnat pe elevii să înveţe pentru că numai astfel pot reuşi în viaţă.

Şcolile şi grădiniţele din Techirghiol au prins şi ele viaţă odată cu debutul noului an şcolar. Elevii au îmbrăcat uniformele călcate cu grijă şi au fost prezenţi la ceremonia de deschidere. De aici nu a lipsit nici primarul Adrian Stan, care a făcut tot posibilul ca şcolarii să nu ducă lipsă de nimic şi să aibă cele mai bune condiţii pentru studiu.
 
„Noi sperăm ca lucrurile să meargă bine și datorită investițiilor pe care le-am făcut și care vor mai fi făcute. Dorim ca procesul educațional să decurgă bine, copiii să se simtă bine și să aibă un cadru propice pentru a învăța”, ne-a declarat Adrian Stan, primarul orașului Techirghiol.
 
Debutul anului şcolar a coincis la Techirghiol cu ziua de naştere a edilului Adrian Stan. El a ţinut cu atât mai mult să fie prezent la ceremonia de deschidere cu cât pentru el şcoala a reprezentat un punct de pornire în viaţă.
 
„Pentru mine, ca individ, educația a însemnat foarte mult. Am fost un iubitor de carte: și de citit, și de învățat. Iar lucrul acesta m-a ajutat în viață. Realizările mele au fost posibile în primul rând datorită lucrurilor învățate în școală”, ne-a spus Adrian Stan, primarul orașului Techirghiol.El le-a transmis elevilor să înveţe cât mai bine pentru că numai aşa îşi pot construit un viitor solid.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii