Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Prichindeii în întrecere

ro

17 Sep, 2014 18:36 1540 Marime text
 
Prima ediție a Cupei Comunei Lumina la fotbal copii a început astăzi pe terenul artificial de la Lumina. Competiția este structurată pe două categorii de vârstă: jucători născuți în 2005 și 2006. Participă cinci echipe la prima categorie și patru la cea de-a doua. Festivitatea de închidere va avea loc vineri seara. Săgeata Năvodari, FC Palazu și Luceafărul Constanța participă la ambele categorii de vârstă. Real Năvodari și Atletic Corbu, doar la 2005, iar Victoria Cumpăna, doar la 2006. Meciurile încep în fiecare zi de la ora 15:30. Se joacă după sistemul fiecare cu fiecare, echipele de pe primul loc, la cele două categorii de vârstă, vor fi declarate câștigătoare. Primăria Lumina cea care a organizat această competiție dorește ca ea să capete un caracter permanent.
 
“Este prima competiție de fotbal pentru copii. Am invitat mai multe echipe de copii din județ. Ne dorim ca această competiție să se permanentizeze, pentru a le da posibilitatea celor mici să concureze între ei și să își dezvolte abilitățile în sportul pe care au ales să îl practice”, ne-a spus Ionuț Dănciulescu, viceprimar Lumina.

Prezentă la ambele categorii de vârstă, Săgeata Năvodari șia propus câștigarea competiției, după cum afirmă antrenorul Constantin Borza.„Îmi doresc ca elevii mei să joace cât mai bine și, dacă vom reuși să câștigăm primul loc în cadrul acestei competiții voi fi pe deplin mulțumit”, ne-a declarat Constantin Borza, antrenor Săgeata Năvodari.

În primul meci al turneului, la categoria 2006 s-au întâlnit Săgeata Năvodari și Luceafărul Constanța. Partida s-a încheiat cu rezultatul de 1-0 în favoarea echipei Luceafărul Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii