Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Pretenții de ENEL

ro

28 Feb, 2014 18:28 2062 Marime text
Chiar dacă primarii depun toate eforturile pentru dezvoltarea comunității și implicit construirea de locuințe pentru tineri, edilii se lovesc uneori de tupeul furnizorilor de utilități. Este și cazul orașului Năvodari unde primarul Nicolae Matei dorește să dea în folosință blocul construit prin programul ANL, însă piedicile financiare puse de furnizorul de energie, îl opresc să ducă la bun sfârșit acest proiect important pentru oraș.

“Am un bloc la ANL care este terminat [...] ca să-l racordez la energie electrică, îmi cere ENEL-ul 5 miliarde și jumătate taxa de record. Am zis, băi fraților, ați înnebunit? Furnizați un serviciu. În loc să veniți voi, să vindeți energie, să puneți voi transformatorul, mă puneți pe mine ca primărie să vă plătesc taxa de record ca să-mi racordați blocul. Nu mi se pare corect. ENEL-ul dacă vrea să furnizeze curent electric, trebuie să vină să monteze el transformatorul și să-mi racordeze blocul”, a declarat în direct la Radiografia Zilei, Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari.
Cele mai multe familii de tineri care beneficiază de programul ANL în județul Constanța, în număr de 32, sunt din Năvodari. Pe lângă cele 32 de apartamente și garsoniere pe care Primarul Nicolae Matei dorește să le dea în folosință într-un timp cât mai scurt, mai există în desfășurare un alt proiect ANL pentru alte 32 de unități locative.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii