Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Prestație jenantă pentru CSU Neptun Constanța

ro

22 Feb, 2014 16:30 1981 Marime text
Eșec usturător suferit de CSU Neptun Constanța pe teren propriu în etapa a 19-a din Liga Națională de handbal feminin. Dunărea Brăila s-a impus la Constanța cu scorul de 23 - 16 la capătul unui joc pe care l-a dominat cu autoritate. Dobrogencele au fost de nerecunoscut, bifând cea mai slabă prestație din această ediție de campionat. Vădit afectat de evoluția elevelor sale, antrenorul Ion Crăciun și-a găsit cu greu cuvintele
“Se pare că nu mai avem o echipă așa cum am fost la câteva jocuri aici, acsă, și avem jucătoare care au un alt interesa să stea la echipa asta. Îmi pare rău să spun acest lucru, dar se pare că aceasta e realitatea”, a declarat Ion Crăciun, antrenorul echipei CSU Neptun Constanța.

Dacă nu va reuși să redreseze corabia din mers, tehnicianul constănțean riscă să-și treacă în CV o retrogradare și ar fi păcat. Lupta din Play-out se anunță extrem de dură, iar echipa sa acuză o stare de oboseală vizibilă și o resemnare care nu anunță nimic bun. În celelalte meciuri disputate sâmbătă s-au înregistrat rezultatele - HCM Rm. Vâlcea - U Jolidn Cluj 25 - 30, CSM Ploiești - SCM U Craiova 27- 26,HCM Roman - Cetate Deva 27 - 19. În etapa următoare, pe 1 martie, CSU Neptun va juca la Deva, cu Cetate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii