Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Orașul Ovidiu se află în curs de modernizare

ro

13 Feb, 2014 17:46 2299 Marime text
Orașul Ovidiu este în continuă dezvoltare. Un nou sens giratoriu, o promenadă cu amfiteatru pe malul lacului și un Centru Național de Informare Turistică, sunt câteva dintre proiectele ce vor prinde în curând contur. La inițiativa autorităților locale, orașul va avea un design nou și impresionant.
 
„Dintre proiecte menționăm construirea sensului giratoriu pe drumul național 2A, al intersecție cu strada Poiana, reabilitarea drumului spre Galeșu, Centru de sortare și tratare mecanico-biologică a deșeurilor menajere, modernizarea drumului Năvodari-Ovidiu.” a declarat George Scupra, primarul localității Ovidiu.

Deoarece Ovidiu este un oraș cu mare potențial turistic și peisagistic, autoritățile au inițiat proiecte ce vizează și acest sector.
 
„Avem Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, proiect care a fost trimis la București, avem și un proiect de construire a unui Centru meșteșugăresc. ” a afirmat George Scupra, primarul localității Ovidiu.

Conducerea orașului se poate mândri și cu o creștere semnificativă a bugetului local pe 2014. În comparație cu 19, 6 milioane de lei, de care Primăria dispunea în 2013, anul acesta resursele locale au ajuns la 20,3 milioane de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii