Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV O melodie pentru o poezie

ro

09 Feb, 2014 18:41 2958 Marime text
Seară folk la Constanța. Pasionaţii acestui gen de muzică au participat, seara trecută, la un show autentic de folk românesc și poezie. Spectatorii au avut șansa să fie si ei artişti, recitând poezii alături de solistul Walter Ghicolescu. Spre încântarea publicului, muzica folk a răsunat ore întregi. Mai mult, solistul Walter Ghicolescu a lansat şi o provocare spectatorilor, care au recitat poezii şi au primit, în schimb… melodii cu dedicaţie.
 
“Ideea cu jukebox-ul este o noutate pentru mine și cred că și pentru folk-ului, în general. Este prima data când se întâmplă asta și văd că deja lumea a îmbrățișat ideea. Sperăm să se mai repete, nu neapărat în Constanța, dar și în alte spectacole pe care le voi face în țară”, a declarat solistul Walter Ghicolescu.
Astfel că printre acorduri de chitară s-au auzit versurile unor poeţi precum Adrian Păunescu, Nichita Stănescu sau Marin Sorescu.
 
“O să încercăm să continuăm. Am avut și seară de teatru. Încercăm să facem și altceva decât se face de obicei în Constanța, numai cluburi, numai muzică nouă și așa mai departe”, a spus Adrian Cândescu, manager club.€
Seria spectacolelor susținute de Walter Ghicolescu va continua și în următoarea perioadă, în localurile de la malul mării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii